If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дано някой ти намери свестен майстор!Аре колеги помогнете на колегата ако не намериш пишими едно ЛС имам в предвид един
Не би трябвало при наличие на частите без времето за шлайфане на блока или набиването на ризи да отнеме повече от два-три дни ремонта на двигателя,като се има в предвид и сваляне и разглобяване.Не е нещо сложно,за три часа сме сменявали двама души сегменти на боксер на свален мотор.Правихме го на едно корито на една циментова мивка и то без скоба за сегменти(кривих една поцинкована ламарина)
извинете за мнението ми колеги ама вместо да извиняваме дите да му помогнем на човека такъв случаи има вече при колегите от ауди форума с вимпела но човека които му направи мотора и сега варви и си свирка даите да му направим колата а онези са за бои детао пипат а не разбират колега реши си какво ще правиш и пиши лично ако решиш да правиш мотора
Колега Краси в квартал Княжево има един майстор викат му Киро "Алфата"- прави основно Алфи.33 ките дето се вика ги цъка като семки.Самият той кара такава.
Отвори ми двигателя, смени сегментите и разни други джунджурии за един ден.Навъртял съм вече над 12000 км и нямам никакъв проблем, да чукнем на дърво.
Comment